Hillerslev

Velkommen til Hillerslev - et aktivt lokalsamfund på landet med fuglekvidder og gode naboer.

Generelt

Der bor cirka 892 indbyggere i Hillerslev, Nybølle, Sallinge og Højrup.

Læs mere om Hillerslev og omegn herunder.

Luk alle
Åben alle

Foreninger og fællesskaber

I Hillerslev og omegn er der højt til loftet, og beboerne sætter pris på det gode fællesskab. Der arrangeres årligt arrangementer som amatørteater, høstefest, fællesspisning og Sankthansaften. Derudover udgiver området sit eget lokalblad "Lokalen"

Hillerslev har et blomstrende foreningsliv med fritidstilbud for børn og voksne. Idrætsforeningen har både dansehold og gymnastik i Hillerslev Aktivitetshus, og der er også mulighed for at køre mountainbike og gå til fodbold. 

Du kan finde en oversigt over foreninger på Fritidsportalen.

Indkøb

Der er muligheder for indkøb i de nærliggende byer. I Brobyværk og Korinth, som ligger 7 og 8 km fra Hillerslev, er der en købmandsforretning og en brugs. 

Fra Hillerslev er der desuden kun 10 km til Ringe, hvor der er flere dagligvarebutikker, handelsstrøg, apotek, cafe og biograf.

Skoler og daginstitutioner

Skoler og daginstitutioner

I Hillerslev ligger Hjemly Fri- og Efterskole og den private institution Hjemly Skov- & Idrætsbørnehave. 

I den nærliggende by Espe ligger desuden landsbyordningen Espe Skole og Børnehave med børn i 0. - 6. klasse.

Der er desuden flere dagplejere i området.

Ungdomsklub

I Ringe Ungdomsklub, cirka 10 km fra Hillerslev, kan unge mødes på tværs af skoler og alderstrin. Ungdomsklubben er en del af Ungdomsskolen i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Natur

Området byder på masser af naturområder, med moser, skove, enge og å løb, med rigt fugle- og dyreliv. Her kvidrer fuglene lidt højere.

Der er rigtig mange stier, der forbinder byerne i lokalområdet og giver masser af muligheder for trave- og cykelture i den smukke natur. Du kan medbringe madpakke/picnickurv og nyde din mad ved nogle af bordebænkesættene i området.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Hillerslev, Nybølle, Sallinge og Højrup på lokalrådets Facebookside.

Du kan også kontakte lokalrådet på mail lokalradet@gmail.com, eller ringe til kommunens tilflytterkonsulent, og høre mere om området.

Spørgsmål? Kontakt os

Tilflytter-konsulent

Johanne Holten
Telefon: 72 53 10 65
Send en mail